Badkamers

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer voor uw woning, of iemand voor installatiewerkzaamheden?  Bouwonderneming Venema verzorgt uw badkamer van A tot Z zonder zorgen.

Ook het leveren van de tegels en het sanitair kan door ons verzorgt worden, zodat u alles onder één dak  heeft, waardoor de communicatie vele malen korter is en alles overzichtelijk blijft

 

Voor een optimaal resultaat komen we bij u thuis, om de maten op te meten en uw wensen te bespreken. Dit alles zo dat de installatie perfect is en u heerlijk kan genieten.  Wij bestellen de benodigdheden voor uw badkamer zoals afgesproken, u hoeft nergens aan te denken.

 

Gaat het alleen om een montage/installatie werkzaamheden?  Moet er ook leidingwerk worden vervangen? Is er nog eventuele timmerwerk nodig of vloer  -wand  -en plafondafwerking?

Ook voor ons is dat geen probleem, wij komen graag langs om het te bespreken hoe u het in gedachten heeft zodat wij een reeël beeld kunnen schetsen van de kosten.

 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?  U kunt ons bereiken via het offerte/contact formulier of door te bellen. Whatsapp is natuurlijk ook mogelijk.

 

                                                                                            

Bouwprojecten én het vakwerk waar we trots op zijn!