Renovatie

Renovatie, ook wel restauratie genoemd.

Wij herstellen en wanneer nodig vernieuwen wij gedeeltelijk uw pand, boerderij, monument enz., waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen van deze tijd.

Bij monumentale panden straalt geschiedenis uit en dit moet natuurlijk zo blijven. om deze geschiedenis te waarborgen kan het nodig zijn om te restaureren. bij deze monumentale panden herstellen wij weer in de oude glorie, maar wel wat aan de hedendaagse veiligheidseisen en levensstandaard moet worden voldaan. dit doen wij dan ook met alle zorgvuldigheid en vakkundigheid wat we hebben.

heeft u een mooie boerderij en heeft deze ook een renovatie nodig?  wij kunnen uw boerderij laten zoals het is, hier en daar misschien wat aanpassingen en vernieuwingen en uw boerderij kan dan  voldoen aan de moderne eisen vanuit de wet- en regelgeving,  zodat u zorgeloos kunt genieten van een mooi pand.

ook een gedateerde woning met bijvoorbeeld een oude keuken met slechte isolatie, een dak zonder isolatie, het maakt niet uit wat het is.  Ook deze kunnen wij onder handen nemen. wij zorgen dan dat de woning aan de eisen van deze tijd gaat voldoen zodat uw woongenot bevordert.

heeft u interesse gekregen, of wilt u meer informatie dan kan u ons altijd berichten via het offerte/contact formulier, door te bellen of te mailen. een Whatsapp is natuurlijk ook mogelijk.

Bouwprojecten én het vakwerk waar we trots op zijn!