Dakwerken

Is uw dak aan het einde van zijn levensduur? Dan is het verstandig om op korte termijn een nieuwe dakbedekking te laten leggen. Hoe langer u hier mee wacht, hoe groter de kans is dat de dakconstructie ook aangetast raakt. Dat kan dan behoorlijk in de kosten lopen.

Een deel of het gehele dak vervangen? gaat het om platte of hellende daken?  dat is voor ons geen probleem, wij zoeken het voor u hogerop. wilt u een kunststof dakkapel of kunststof bekleding, ook dit is voor ons geen probleem

wij repareren en renoveren bestaande daken, schoorstenen enz. ook nieuwe daken plaatsen is voor ons geen probleem.

Nadat wij gekeken hebben wat het probleem is en waardoor het ontstaat, voor zover wij dat al kunnen zien, hoort u van ons direct wat het probleem is en zoeken wij daar een oplossing voor, dit alles gebeurd in overleg met u en u weet dan gelijk waar u aan toe bent. Wij hebben dakrenovaties al meerdere malen voor onze klanten uitgevoerd. Gaat het slechts om verschoven of loszittende dakpannen of kleine scheurtjes in uw bitumen dakbedekking, dan volstaat in de meeste gevallen een dakreparatie.

Dakgoten en schoorsteenrenovatie

Ook voor lekke dakgoten repareren of vervangen kunt u bij ons terecht. Heeft u een verouderde schoorsteen dan is dat wellicht de oorzaak van uw daklekkage. Kies er dan voor om de schoorsteen te renoveren. Vaak is het goedkoper om uw schoorsteen van uw dak te laten verwijderen en deze te vervangen door een dakdoorvoer. Dit vergt geen onderhoud meer en de kans op lekkage is nihil. Ook hiervoor staat Bouwonderneming Venema graag tot uw dienst.

Dakkapel laten plaatsen

Een dakkapel plaatsen doet Bouwonderneming Venema meestal op een hellend dak, waardoor u meer ruimte krijgt op zolder. U kunt uw zolderkamer hierdoor gebruiken als extra werkkamer of hobbykamer. Niet alleen heeft u meer ruimte, ook zorgt een dakkapel voor meer licht en vergroot het de waarde van uw woning.

heeft u interesse gekregen, of wilt u meer informatie dan kan u ons altijd berichten via het offerte/contact formulier, door te bellen of te mailen. een Whatsapp is natuurlijk ook mogelijk.

                                                    

                                                            

Bouwprojecten én het vakwerk waar we trots op zijn!